Rodopi Experience Trekking 2020

Rodopi Experience Trekking 2020

Στο RODOPI EXPERIENCE TREKKING θα γνωρίσεις ένα από τα τελευταία παρθένα δάση της Ευρώπης. Θα περπατήσουμε στο απίστευτο τοπίο της κοιλάδας του Νέστου, θα επισκεφθούμε αυθεντικά χωριά στα οποία θα σε αντιμετωπίσουν ως φιλοξενούμενο και όχι ως περαστικό και θα γνωρίσεις ανοιχτόκαρδους ανθρώπους!

Στο πιο απομονωμένο μέρος της ορεινής Ελλάδας, σε αυτή τη θάλασσα από καταπράσινα βουνά θα βιώσουμε νέες εμπειρίες και θα αφουγκραστούμε τον παλμό της αυθεντικής Ροδόπης που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό μας για πάντα!

Ένα μοναδικό mountain trekking στο Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης σε ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη της Ελλάδας με αρχέγονα δάση.

Παρθένο δάσος Φρακτού-Καταρράκτης Λειβαδίτη-Καταρράκτης –Αγ.Βαρβάρας-Καταρράκτες Αχλαδορέματος-κορυφή Γυφτόκαστρου είναι μερικά από τα μέρη που θα πεζοπορήσουμε, σε μια φύση ανέγγιχτη από το χρόνο, με πανέμορφα φυσικά τοπία, μοναδικής χλωρίδας και πανίδας.

Το Εθνικό Πάρκο Οροσειράς Ροδόπης (ΕΠΟΡ) (http://www.fdor.gr/index.php) καταλαμβάνει έκταση 1.731.150 στρέμματα, με βόρειο όριο τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Ανατολικά η περιοχή του Κάτω Νευροκοπίου Δράμας έως δυτικά στην περιοχή του Δημαρίου Ξάνθης και νότια οι βορειανατολικές πλαγιές του Φαλακρού όρους και ο ποταμός Νέστος.

Το όνομα της οροσειράς της Ροδόπης είναι Θρακικής προέλευσης. Η ελληνική μυθολογία δίνει το όνομα της οροσειράς από τη βασίλισσα της Θράκης Ροδόπη, σύζυγο του Βασιλιά Αίμου, οι οποίοι προκάλεσαν την οργή του Δία και της Ήρας και για τιμωρία τους μεταμόρφωσαν σε βουνά.

Από οικολογικής άποψης, η οροσειρά συνθέτει ένα πολύτιμο οικοσύστημα και αποτελεί μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιοχές της Ευρώπης, χάριν της μεγάλης βιοποικιλότητας που παρουσιάζει. Σε αυτό συντέλεσε η γεωγραφική της θέση, καθώς και το γεγονός ότι δεν επλήγη από τους παγετώνες. Ως αποτέλεσμα, πολλά είδη της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης βρήκαν καταφύγιο στη Ροδόπη, ο ορεινός όγκος της οποίας σηματοδοτεί το νοτιότερο όριο της εξάπλωσης τους.

…Βγαίνοντας ψηλά κι ενώ ο ήλιος πρόβαλλε μέσα από τα σύννεφα αγναντέψαμε τη θέα…

Ζήσε αυτή την μοναδική εμπειρία και ακολούθησε τους Tracers!

====== ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ======

Σάββατο 25 Ιουλίου

Άφιξη στον κεντρικό σταθμό του ΚΤΕΛ στην Δράμα 11πμ-3μμ και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Σταυρούπολη όπου και η διαμονή μας.
Ταχτοποίηση και το απόγευμα ενημέρωση της ομάδας μας για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες. Φαγητό σε ταβέρνα.

 

Κυριακή 26 Ιουλίου

Κάτω Καρυόφιτο 500μ –Λειβαδίτης1200μ -Καταρράκτες Λειβαδίτη 900μ – Δασικό Χωριό Ερύμανθου 1315μ.

Θα ξεκινήσουμε από το Κάτω Καρυόφητο και θα φτάσουμε στο χωριό του Λειβαδίτη στο όρος Χαϊντού στα 1200μ.
Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είναι δασωμένο, με βελανιδιές στην χαμηλότερη ζώνη και μαυρόπευκα–οξιές ψηλότερα.

Το πρώτο ήμισυ της πορείας έχει ωραία θέα προς τη λεκάνη του Νέστου και τις κορυφές της Ροδόπης.

Στην συνέχεια διασχίζοντας ένα πανέμορφο δάσος Οξιάς γεμάτο ρυάκια τρεχούμενου νερού, θα καταλήξουμε στον εντυπωσιακό Καταρράκτη του Τραχωνίου ή Λειβαδίτη. Τα νερά πέφτουν κατακόρυφα από ύψος 60 περίπου μέτρων με τρομερό πάταγο, χαρίζοντας πλούσια βλάστηση στις σχισμές των βράχων.
Η τοποθεσία φέρνει στο νου τις Ναϊάδες των αρχαίων μύθων και τις νεράιδες των λαϊκών παραμυθιών. Το μονοπάτι είναι μέρος του Διεθνούς Μονοπατιού Ε6.

Συνεχίζουμε μέσα από μια υπέροχη διαδρομή, μέσα σε δασική Πεύκη και φτάνουμε στο Δασικό χωριό Ερυμάνθου στα 1315μ όπου και θα μας περιμένει ο καλός μας φίλος και οικοδεσπότης του χωριού, Θανάσης.

Διαμονή –φαγητό στο ξύλινα σπιτάκια του δασικού χωριού Ερύμανθου

Ώρες πεζοπορίας 9-10
Βαθμός δυσκολίας Β+[ Μέτριο]
Υψομετρική διαφορά ανάβασης 1000μ
Υψομετρική διαφορά κατάβασης 800μ

 

Δευτέρα 27 Ιουλίου

Δασικό Χωριό Ερύμανθου 1315μ-Δάσος Χαιντού 1617μ
Ημέρα ξεκούρασης και μικρής πεζοπορικής διαδρομής στο δάσος και την κορυφή της Χαιντούς ή “Δρυμός” 1617 μ. με την εντυπωσιακή θέα.

Το μονοπάτι διασχίζει κωνοφόρο δάσος μαύρης και δασικής πεύκης. Αγριοτριανταφυλλιές και βάτα συμπλέκονται στα ξέφωτα του δάσους. Στην κορυφή υπάρχει εγκαταλελειμμένο στρατιωτικό φυλάκιο όπου δεσπόζει το παρατηρητήριο για τον έλεγχο όλης της περιοχής.

Η οροσειρά της Ροδόπης απλώνεται κατάφυτη, μπροστά μας άγρια, με τις βαθιές απροσπέλαστες χαράδρες και τις ήπιες κορυφογραμμές της. Στα βόρεια, προς την ελληνοβουλγαρική μεθόριο, διακρίνονται οι κορυφές της Μαύρης Πέτρας, του Γυφτόκαστρου και του Θερμού. Στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου οι κορυφογραμμές της Ροδόπης μαγνήτιζαν τα άγρυπνα βλέμματα των σκοπών. Σήμερα προσκαλούν τους επίμονους ορειβάτες στον κόσμο της περιπέτειας.

Ώρες πεζοπορίας 2.30
Βαθμός δυσκολίας Β+[ Μέτριο]
Υψομετρική διαφορά ανάβασης 300μ
Υψομετρική διαφορά κατάβασης 300μ

Στην συνέχεια βόλτα με το αυτοκίνητο μέχρι το καλά κριμένο πέτρινο Γεφύρι του Λεωνίδα που είναι βαθιά κρυμμένο στο δάσος απομεινάρι μιας άλλης εποχής…
Επιστροφή στο Δασικό χωριό-φαγητό και ξεκούραση για την επόμενη ημέρα.

 

Τρίτη 28 Ιουλίου

Δασικό χωριό Ερυμάνθου 1315μ-Γυφτόκαστρο 1825μ- Μάλια 1699μ- Μαύρη Πέτρα 1.588μ

Μαζεύουμε τα πράγματα μας και ξεκινάμε για ανάβαση στο Γυφτόκαστρο στην ποιο ψηλή κορυφή της Ελληνικής Ροδόπης στα 1825μ.

Αφού ξεκουραστούμε και απολαύσουμε την εντυπωσιακή θέα θα συνεχίσουμε στην κορυφογραμμή παράλληλα με τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα περνώντας από τις πυραμίδες 64-65- 66 θα φτάσουμε στην κορυφή Μάλια 1699μ.

Στην συνέχεια συνεχίζουμε για την κορυφή Μαύρη Πέτρα 1588μ και από εκεί κατάβαση στο Μεγάλο Λιβάδι (Ουλού Γιάλια) όπου και θα κατασκηνώσουμε.
Ο εξοπλισμός μας θα μεταφερθεί με το αυτοκίνητο υποστήριξης στην κατασκήνωση μας στο Μεγάλο Λιβάδι (Ουλού Γιάλια).

Ένα καλά κρυμμένο οροπέδιο μοναδικής ομορφιάς ανάμεσα στις βουνοκορφές Τα καταπράσινα λιβάδια του, οι διάσπαρτες λιμνούλες τύρφης, τα μικρά και μεγάλα συμπλέγματα δασών ,κυρίως οξιάς και δασική πεύκης, μαζί με την πλούσια πανίδα, που γίνεται αντιληπτή σε κάθε σου βήμα, συνθέτουν ένα από τα γοητευτικότερα τοπία.

Η Άγρια δύση της Ροδόπης για πολλούς!!
Μαγειρεμένο φαγητό από την ομάδα υποστηρίξης θα μας περιμένει γύρω από την φωτιά μετά από μια πολύ κουραστική αλλά πλούσια ημέρα γεμάτη Βουνό!!

Ώρες πεζοπορίας 9
Βαθμός δυσκολίας Β+[ Μέτριο με καλή φυσική κατάσταση]
Υψομετρική διαφορά ανάβασης 900μ
Υψομετρική διαφορά κατάβασης 450μ

 

Τετάρτη 29 Ιουλίου

Μαζεύουμε τον εξοπλισμό μας και μεταφερόμαστε με το αυτοκίνητο στο Δάσος Στάμνας. Πρώτη στάση μας και μικρή πεζοπορική διαδρομή για να δούμε τον εντυπωσιακό καταρράκτη Λεπίδα που βρίσκετε ανάμεσα από πανύψηλα δέντρα, οξιές και βελανιδιές.
http://www.pedramas.eu/index.php/el/menu-tourismos/2012-07-31-09-56-55/2012-08-02-06-16-05.html

Συνεχίζουμε για τον καταρράκτη της Βαρβάρας

Εδώ θα έχουμε την δυνατότητα να δροσιστούμε κάνοντας μια βουτιά στα πεντακάθαρα νερά του και από κει συνεχίζουμε μέσα από πανέμορφο μονοπάτι δίπλα στο ποτάμι για το χωριό της Πρασινάδας.

Ώρες πεζοπορίας 4
Βαθμός δυσκολίας Β+[ Μέτριο]
Υψομετρική διαφορά ανάβασης 300μ
Υψομετρική διαφορά κατάβασης 100μ

Διαμονή στο γνωστό «Σχολείο» με όλες τις σύγχρονες ανέσεις![κρεβάτια-τουαλέτες –ζεστό νερό].
Ενώ η ομάδα υποστήριξης θα έχει φροντίσει για μαγειρεμένο φαγητό.
Το απόγευμα κλασικά, επίσκεψη στο καφενείο του Κυρ.Γιώργη ενός από τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού.

 

Πέμπτη 30 Ιουλίου

Μετά το πρωινό μαζεύουμε τα πράγματα μας για να μας τα μεταφέρει το αμάξι υποστήριξης και ξεκινάμε από την Πρασινάδα για την θέση Οξυά, στην συνέχεια για την Ζαρκαδιά, με τερματισμό το γεφύρι του Φαρασινού Ρέματος, όπου και θα κατασκηνώσουμε.

Ώρες πεζοπορίας 9
Βαθμός δυσκολίας Β+[ Μέτριο]
Υψομετρική διαφορά ανάβασης 1300μ
Υψομετρική διαφορά κατάβασης 1100μ
Στην κατασκήνωση θα μας περιμένει μαγειρεμένο φαγητό και κρύες μπύρες!

 

Παρασκευή 31 Ιουλίου

Σήμερα μια ακόμη όμορφη διαδρομή του trekking μας δίπλα στο ποτάμι σχεδόν σε όλη μας την διαδρομή από το γεφύρι του Φαρασινού Ρέματος συνεχίζει για το Αχλαδόρεμα και τελειώνει στο Δασικό χωριό του Φρακτού.

Στην διαδρομή μας θα συναντήσουμε οξιές, σφένδαμους, κρανιές και λεύκες.
Το Φαρασινό ρέμα είναι γνωστό στην πάνω πλευρά του ως Αχλαδόρεμα.

Μαζεύει τα νερά από πολλά μικρά ρυάκια από τις νοτιοανατολικές ψηλές κορυφές της Ελληνικής Ροδόπης. Συνεχίζοντας την ροή του με νοτιοδυτική κατεύθυνση ρίχνει τα νερά του στο Διαβολόρεμα, το οποίο αποτελεί παραπόταμο του Νέστου!
Διαμονή στα ξύλινα σπιτάκια του Δασαρχείου και φαγητό .

 

Σάββατο 1 Αυγούστου

Μετά το πρωινό μας μαζεύουμε τα πράγματα και κατευθυνόμαστε μέσα στο δάσος, περνώντας από μικρούς καταρράκτες, ρέματα και ξύλινες γέφυρες για τους εντυπωσιακούς καταρράκτες του Φρακτού και στην συνέχεια μέσω Μπάρας -Μαντρί Ζούγρη- Χαράδρα 14- Γιουμουρλου, θα τελειώσουμε όμορφα με ένα ζεστό μπάνιο χαλάρωσης στα Θερμιά.

Ώρες πεζοπορίας 8
Βαθμός δυσκολίας Β+[ Μέτριο]
Υψομετρική διαφορά ανάβασης
Υψομετρική διαφορά κατάβαση

Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Παρανέστι .Ταχτοποίηση και στην συνέχεια εξαιρετικό φαγητό από τον φίλο μας Γαβριήλ κλείνοντας το Rodopi Experience Trekking 2020 έτσι όμορφα όπως ξεκίνησε!

Κυριακή 2 Αυγούστου

Μετά το πρωινό μας μαζεύουμε τα πράγματα μας και αναχώρηση για την Δράμα.

 

====== ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ======

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής σας παρακαλούμε δηλώστε εγκαίρως την εγγραφή σας!
Καλέστε μας στο 6949 650 300, ή στείλτε μας μήνυμα στο Facebook ή μέσω email στο info@traceyoureco.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας, ελέγξτε διαθεσιμότητα θέσεων, δηλώστε την συμμετοχή σας και έπειτα κάντε την σχετική πληρωμή.

Βοηθήστε μας συμβάλλοντας θετικά στην αποτελεσματικότερη διοργάνωση των εξορμήσεών μας δηλώνοντας συμμετοχή κι εξοφλώντας το αντίτιμο έγκαιρα.

Κόστος συμμετοχής ανά άτομο : 490 ευρώ

Η τιμή συμμετοχής περιλαμβάνει:
– 2 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό.
[την 1 ημέρα στην Σταυρούπολη, και την 8 ημέρα στο Παρανέστι]
– 1 Διανυκτέρευση στο δασικό χωριό του Ερύμανθου με πρωινό.
– 1 διανυκτέρευση σε κοινοτικό κτίριο [Σχολείο] στην Πρασινάδα [Τουαλέτες-ζεστό νερό-κρεβάτια]
– 1 Διανυκτέρευση σε σπιτάκια στο εργοτάξιο του Φρακτού [Τουαλέτες -κρεβάτια-νερό]
– 2 Διανυκτερεύσεις με σκηνές
– πρωινά
– πλήρες γεύματα στις κατασκηνώσεις μας
– σνακ/ φρούτα κατά την διάρκεια του Trekking μας
– 2 έμπειρα στελέχη του Trace με μεγάλη εμπειρία και γνώση της περιοχής που θα πραγματοποιηθεί το trekking μας με πιστοποίηση πρώτων βοηθειών [θα υπάρχει πλήρες φαρμακείο μαζί μας]
– Τις τοπικές μεταφορές όπως αναφέρεται στο αναλυτικό μας
πρόγραμμα.
– Ομάδα υποστήριξης με τετρακίνητα αυτοκίνητα για την μεταφορά των έξτρα σακιδίων [ΠΡΟΣΟΧΗ: τα επιπλέον ρούχα θα πρέπει να είναι όλα σε μια ΜΟΝΟ τσάντα [ένα μεγάλο σακ βουαγιάζ] και όχι σε πολλές μικρές/μεγάλες] από περιοχή σε περιοχή, για το στήσιμο κατασκηνωτικού εξοπλισμού, προετοιμασία φαγητού-πρωινών-σνάκ κατά την διάρκεια του trekking
[Σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να ξεκουραστεί κάποια ημέρα θα έχει την δυνατότητα να μετακινηθεί με το αμάξι υποστήριξης και να περιμένει την ομάδα στον επόμενο σταθμό διαμονής!]
– Το συντονισμό,την διοργάνωση και την υποστήριξη από το Trace Your Ecο.
– Βίντεο και φωτογραφική κάλυψη ολόκληρης της διάσχισης [ μπορείτε να μας ζητήσετε το υλικό αυτό]
– Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι του RODOPI EXPERIENCE TREKKING 2020

Προκαταβολή+Εξόφληση
Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να τακτοποιήσουν την εγγραφή τους καταβάλλοντας το 50% του συνολικού ποσού στον παρακάτω λογαριασμό. Η εξόφληση θα γίνεται το αργότερο με την άφιξη στην αφετηρία.

Αριθμός λογαριασμού 6667140723874
IBAN GR 7901716670006667140723874
[ΔικαιούχοςTrace Your Eco] τράπεζα Πειραιώς.
Στην κατάθεση συμπληρώστε στα σχόλια το ονοματεπώνυμο σας και το όνομα της εκδρομή!

Στις καταθέσεις από άλλες τράπεζες, τα έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη και όχι το Trace Your Eco. Παρακαλούμε φροντίστε για την ομαλή ολοκλήρωση της κράτησή σας.

Επίσης μπορείτε να περνάτε και από τα γραφεία μας στην Κομνηνών 23, 4 όροφος .
[Δείτε στην σελίδα μας τις ημέρες και τις ώρες].

Ακυρώσεις και επιστροφή χρημάτων
Σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς του συμμετέχοντα, επιστροφές γίνονται μόνο εάν η ακύρωση γνωστοποιηθεί στο Trace Your Eco με βάση τον παρακάτω κανονισμό.

– για ακυρώσεις πριν την 1η Ιουνίου γίνεται πλήρης επιστροφή της προκαταβολής
-για ακυρώσεις μεταξύ 1η Ιουνίου και 1η Ιουλίου παρακρατείτε το 40% του συνολικού ποσού της εκδρομής.
– για ακυρώσεις πέραν της 1ης Ιουλίου δεν γίνονται επιστροφές στο ποσό προκαταβολής. (σε περίπτωση που είχε εξοφληθεί όλο το ποσό ως 20η Ιουλίου παρακρατείτε 75% του συνολικού ποσού της εκδρομής)
– για ακυρώσεις πέραν της 20ης Ιουλίου δεν γίνονται επιστροφές οποιουδήποτε ποσού.

Τα ποσά δεν συμψηφίζονται με συμμετοχή σε επόμενη εκδρομή.

Οι επιστροφές γίνονται ηλεκτρονικά προς Τράπεζα Πειραιώς χωρίς διατραπεζικά έξοδα. Εναλλακτικά μπορείτε να περάσετε από το γραφείο του Trace. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή σε άλλη τράπεζα τα έξοδα θα επιβαρύνουν εσάς.

Λόγω περιορισμένων θέσεων και λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος στο RODOPI EXPERIENCE TREKKING [μόνο 12άτομα] καλό θα είναι να δηλώσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας!!!

 

====== ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ======

 • Καλό ζευγάρι παπούτσια για περπάτημα (Ορειβατικά μποτάκια,ημι-άκαμπτο).

 • Κατάλληλος ρουχισμός θερινής πεζοπορίας: διαπνέον μπλούζες και κάλτσες, παντελόνι (κατά προτίμηση διαιρούμενο), αντιανεμικό/αδιάβροχο jacket, καπέλο/γυαλιά ηλίου (και αντηλιακή κρέμα), επιπλέον ρουχισμός [ισοθερμικά- μπλουζάκια διαπνέον για τον ιδρώτα-φούτερ-φλις για το βράδυ]

 • Ορειβατικό σακίδιο 20-30 λίτρων για τις πεζοπορίες μας και ένα μεγάλο σακβουαγιάζ για τα υπόλοιπα μας ρούχα που θα μεταφέρονται με το όχημα υποστήριξης. ΠΡΟΣΟΧΗ: τα επιπλέον ρούχα θα πρέπει να είναι όλα σε μια ΜΟΝΟ τσάντα και όχι σε πολλές μικρές/μεγάλες

 • Αντίσκηνο ενός ή δύο ατόμων με σχετική αδιαβροχοποίηση σε περίπτωση ανεπιθύμητων καιρικών φαινομένων για την διαμονή μας [Όποιος δεν έχει να μας ενημερώσει]

 • Υπνόσακος και υπόστρωμα.

 • Ράβδοι στήριξης (Μπατόν).

 • Υδροδοχείο χωρητικότητας 2lt.

 • Φακός κεφαλής.

 • Δεύτερο ζευγάρι παπούτσια για το Trekking σε περίπτωση που χρειαστούν.

 • Σνάκ [Μπάρες ενέργειας -παστέλια-αποξηραμένα φρούτα-ξηρούς καρπούς]

 • παντόφλες-είδη υγιεινής

 

Τι να πάρω μαζί μου στην πεζοπορία;

 

====== ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ======

Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και δηλώνουν αυτομάτως με την συμμετοχή τους στη δραστηριότητα ότι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο δημιουργεί κώλυμα συμμετοχής. Κάθε συμμετέχων φέρει την πλήρη ευθύνη και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του στη δραστηριότητα, αποδεχόμενος/η τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειας μου.
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί αν συντρέχουν λόγοι ασφάλειας της ομάδας ή λόγω καιρικών συνθηκών. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στις οδηγίες του αρχηγού-συνοδού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για τη συμμετοχή του στην εκδρομή.

Οι συμμετέχοντες επιτρέπουν να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της εκδρομής, για προωθητικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Επίσης συναινούν στη συλλογή, καταχώριση και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων τους που έχουν ζητηθεί, με σκοπό την άρτια παροχή υπηρεσίας από το Trace Your Eco και την ενημέρωση για επόμενες οργανωμένες εκδρομές και δραστηριότητες. Όλα τα δεδομένα διατηρούνται με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια, ενώ κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να ζητήσει άμεσα τη διακοπή συγκέντρωσης των προσωπικών δεδομένων του, καθώς και την οριστική διαγραφή όσων έχουν συγκεντρωθεί από το Trace Your Eco.

====== ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ======

Με την συμμετοχή σας συμφωνείται στην τήρηση βασικών κανόνων για την φιλική ως το περιβάλλον διεξαγωγή της δραστηριότητας και την μείωση πιθανών αρνητικών επιδράσεων σε αυτό.
Ταξιδεύετε υπεύθυνα και διασφαλίζετε το μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα σε οποιοδήποτε φυσικό περιβάλλον επισκεφθείτε. Δείχνετε σεβασμό στην βιοποικιλότητα και σε οποιαδήποτε ευκαιρία βοηθάτε στην αποτροπή ή/και αναστροφή αρνητικού αντίκτυπου στην φύση (πχ συλλογή ξεχασμένων σκουπιδιών από άλλους).
Ειδικά όταν βρίσκεστε εντός εθνικού δρυμού απαγορεύεται η ρήξη οποιοδήποτε (οργανικού και μη) απορρίμματος.
Αποφεύγετε την δημιουργία φωτιάς καθώς και την ρίψη οποιοδήποτε αντικειμένου (τσιγάρο, σπίρτο, αναπτήρα κλπ.) που μπορεί να προκαλέσει φωτιά άμεσα ή σε δεύτερο χρόνο.
Η επίσκεψη στην φύση είναι για πολλούς μια ευκαιρία να απολαύσουν την ησυχία και την ομορφιά της φύσης. Για αυτό σεβόμαστε τους υπόλοιπους ταξιδιώτες και τους φυσικού κατοίκους της περιοχής (άγρια ζώα και ανθρώπους).
Κάθε δράση που διοργανώνουμε προσπαθεί να συμβάλει στην υποστήριξη περιοχών που εργάζονται να αναπτύξουν ένα μοντέλο τοπικής αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
τηλεφώνου +30 6949 650 300 (viber + whatsapp)
στο email: info@traceyoureco.gr

Έτοιμοι για την εμπειρία;

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

Τι να πάρω μαζί μου στην πεζοπορία;

Κάπου εδώ συγκεντρώσαμε τα πιο απαραίτητα αντικείμενα για να έχεις μαζί σου στις εξορμήσεις μας.

Ποια είναι τα επίπεδα δυσκολίας;

Ο Βαθμός δυσκολίας πεζοπορίας επηρεάζεται από την φυσική κατάσταση, τις συνθήκες και τον εξοπλισμό σας.

Δείτε τους όρους χρήσης.

Πριν από κάθε εκδρομή συμπληρώνετε την φόρμα της υπεύθυνης δήλωσης με την αποδοχή των όρων.

ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6949 650 300
ή στο emai: info@traceyoureco.gr