Στις 24/4/2020 μετά από πρόσκληση της Εθελοντικής Πολιτιστικής Ομάδας ΕΠΠΙ- ΔΡΟΥΜΕ από την Αιτωλοακαρνανία, το Trace Your Eco συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη- τηλεσυζήτηση με θέμα: “ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ” που αφορούσε την περιοχή της Κοιλάδας του Αχελώου. Στη συζήτηση συμμετείχαν φορείς και πολίτες της ευρύτερης περιοχής.
Στη συζήτηση που ακολούθησε είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για την εμπειρία μας κατά την επίσκεψη μας το διάστημα 29/2-2/3/2020 στην περιοχή της Κοιλάδας του Αχελώου και στην ξενάγηση που μας έγινε από την Κυρία Νία Χαρίτου στα όρη Βάλτου κατά την παραμονή μας στην Αιτωλοακαρνανία.

Σκοπός των δράσεων της πολιτιστικής ομάδας ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ, στην περιοχή της κοιλάδας του Αχελώου, είναι η ανάδειξη της περιοχής που είναι πλούσια σε πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά ώστε η περιοχή να γίνει τουριστικός προορισμός

Στηρίζουμε και ενισχύουμε τέτοιες προσπάθειες για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της χώρα μας, μέσα από ουσιαστικές δράσεις με την τοπική κοινωνία.

Το ξεκίνημα της συνεργασίας μας με την Εθελοντική πολιτιστική ομάδα «ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ» πιστεύουμε θα έχει και συνέχεια, στοχεύοντας σε δράσεις πολιτισμού και φύσης στην περιοχή της κοιλάδας του Αχελώου.

εθελοντισμός

πολιτισμός

συμμετοχή

Επόμενες πεζοπορίες

Όλυμπος, Μετέωρα, Ζαγόρι, Πίνδος και Ροδόπη

είναι μερικοί από τους πιο αγαπημένους προορισμούς.