Το Trace Your Eco συμμετείχε στο Protjekt”advenTOUR, Adventure across the borders” που διεξήχθη το διάστημα 29-30/9-1/10/2023 στην περιοχή του Νυμφαίου Φλώρινας και στο Pelister National Park στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

🤝Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας “INTERREG IPA 2014-2020”, για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας.

✍️Εταίροι του προγράμματος η Χ.Α.Ν.Θ. και ο Φορέας του Pelister National Park , με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) να είναι ο εταίρος προβολής του Έργου.

🚶Ο Mountain Leader του Trace Your Eco κύριος Στέλιος Τσιαλίκης έχοντας μεγάλη γνώση στο σχεδιασμό των βιωματικών εκδρομών εμπειρίας, συμμετείχε μετά από πρόσκληση, ώστε να βοηθήσει με ιδέες και προτάσεις για το πώς μπορούν να σχεδιαστούν προγράμματα τριήμερων και μονοήμερων ταξιδιών σε Νυμφαίο και Εθνικό Πάρκο Πέλιστερ και να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο το τουριστικό προϊόν των δύο περιοχών.

👉Κύριος στόχος του έργου είναι η προώθηση του Cross Border ως τουριστικό πακέτο εμπειρίας με την γνώση του ανθρώπινου δυναμικού της Ελλάδας και της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας. #VisitGreece #AllYouWantIsGreece #ALifeChaningExperience #advenTOUR #CrossBorderAdventure #nymfaio #pelisternationalpark #experience #interreg #greece #wineprogram #explorer #Routes #traveltours #travelwine #travelfoot #hiking #trekking #walking #Nymfaio #ymka #visitgreecegr Visit Greece #traceyoureco

Επόμενες πεζοπορίες

Όλυμπος, Μετέωρα, Ζαγόρι, Πίνδος και Ροδόπη

είναι μερικοί από τους πιο αγαπημένους προορισμούς.