Βlue Moon Kayak| Βουρβουρού| Παρασκευή 1/9/2023

🙏To Trace Your Eco και οι Explorers Halkidiki sea activities, σας προσκαλούν να ζήσετε μία συναρπαστική εμπειρία την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, στην παραλία Μικρό Καρύδι στη Βουρβουρού Χαλκιδικής.

🛶Ελάτε να απολαύσουμε τη μοναδική Μπλε πανσέληνο [Βlue Moon] σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής κάνοντας θαλάσσιο kayak την ώρα που πέφτει ο ήλιος και απολαμβάνοντας ένα ποτήρι παγωμένο κρασί παρέα με όμορφη μουσική κάτω απο το φως της Πανσελήνου!

 

🌏Βlue moon

Η Μπλε Σελήνη είναι μια «εμβόλιμη» όπως την χαρακτηρίζουν οι επιστήμονες πανσέληνος και δεν σχετίζεται με τον φυσικό κύκλο εμφάνισης στον ουράνιο θόλο του φυσικού μας δορυφόρου για αυτό και δεν έχει λάβει κάποια ονομασία από την ινδιάνικη παράδοση αλλά ονομάστηκε «Μπλε» από την σπανιότητα του φαινομένου από την αγγλική έκφραση «once in a blue moon», που σημαίνει πως κάτι συμβαίνει πολύ σπάνια. Παράλληλα παρατηρήθηκε σε κάποιες περιπτώσεις αυτής της εμβόλιμης πανσελήνου η απόχρωση που πήρε το φεγγάρι να είναι γαλαζωπό εξαιτίας διαφόρων ατμοσφαιρικών φαινομένων οπότε επικράτησε τελικά ο όρος «μπλε».

 

⭐️Καρύδι – Βουρβουρού

Το Καρύδι είναι ένα μικρό πολύτιμο διαμάντι στο στέμμα της Σιθωνίας, μία εξωτική παραλία με λευκή άμμο, γαλαζοπράσινα νερά, άσπρα βράχια και ένα άλσος από πεύκα πολύ κοντά στην ακτή. Μία περιοχή ξεχωριστής ομορφιάς!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Συνάντηση στις 17.30μμ στην παραλία Μικρό Καρύδι στη Βουρβουρού και αναχώρηση για ένα μαγευτικό Sunset Kayaking Tour.

Πριν την αναχώρηση ο οδηγός σας θα σας ενημερώσει σχετικά με τις λεπτομέρειες της διαδρομής, τις τεχνικές κωπηλασίας και τα μέτρα ασφαλείας.

🚣Η μαγεία να κωπηλατείς στην καλύτερη ώρα της ημέρας με τα χρώματα που χαρίζει η δύση του ηλίου είναι αυτό που κάνει το ταξίδι μας μία ξεχωριστή εμπειρία θαλάσσιου kayak.

🍷Καθώς θα αρχίσει να σουρουπώνει θα αρχίσουμε να επιστρέφουμε ώστε να βουτήξουμε για μπάνιο στα καταγάλανα νερά και να απολαύσουμε το παγωμένο κρασάκι μας ακούγοντας ωραίες μουσικές κάτω από το φως που προσφέρει η πανσέληνος στην παραλία!

Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ το άτομο

* Ένα Kayak αντιστοιχεί σε δύο άτομα (διθέσιο). Αν θεωρηθεί απαραίτητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και kayak για ένα άτομο (μονοθέσιο).

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:
👉1. Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός (διθέσια καγιάκ, κουπιά, σωσίβια κ.τ.λ.)
👉2. Νερό κατά την διάρκεια της εκδρομής.
👉3. Εκπαιδευμένοι-πιστοποιημένοι οδηγοί συνοδοί
👉4. Κρασί φρούτα και σνακ μετά το τέλος του Kayak
👉5. Κουτί πρώτων βοηθειών
👉6. Φωτογραφίες απο την εκδρομή
👉7. Ασφάλεια αστικής ευθύνης
👉8: Ο συντονισμός και η οργάνωση απο το Trace your eco και τους Explorers Halkidiki sea activities.

 

☎️Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
τηλεφώνου +30 6949 650 300 (viber + whatsapp) ή στο 6978764774

Και στο email: info@traceyoureco.gr

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και δηλώνουν αυτομάτως με την συμμετοχή τους στη δραστηριότητα ότι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο δημιουργεί κώλυμα συμμετοχής. Κάθε συμμετέχων φέρει την πλήρη ευθύνη και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του στη δραστηριότητα, αποδεχόμενος/η τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειας μου.
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί αν συντρέχουν λόγοι ασφάλειας της ομάδας ή λόγω καιρικών συνθηκών. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στις οδηγίες του αρχηγού-συνοδού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για τη συμμετοχή του στην εκδρομή.
Οι συμμετέχοντες επιτρέπουν να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της εκδρομής, για προωθητικούς και διαφημιστικούς λόγους.
Επίσης συναινούν στη συλλογή, καταχώριση και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων τους που έχουν ζητηθεί, με σκοπό την άρτια παροχή υπηρεσίας από το Trace Your Eco και την ενημέρωση για επόμενες οργανωμένες εκδρομές και δραστηριότητες. Όλα τα δεδομένα διατηρούνται με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια, ενώ κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να ζητήσει άμεσα τη διακοπή συγκέντρωσης των προσωπικών δεδομένων του, καθώς και την οριστική διαγραφή όσων έχουν συγκεντρωθεί από το Trace Your Eco.

ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ
Με την συμμετοχή σας συμφωνείται στην τήρηση βασικών κανόνων για την φιλική ως το περιβάλλον διεξαγωγή της δραστηριότητας και την μείωση πιθανών αρνητικών επιδράσεων σε αυτό.
Ταξιδεύετε υπεύθυνα και διασφαλίζετε το μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα σε οποιοδήποτε φυσικό περιβάλλον επισκεφθείτε. Δείχνετε σεβασμό στην βιοποικιλότητα και σε οποιαδήποτε ευκαιρία βοηθάτε στην αποτροπή ή/και αναστροφή αρνητικού αντίκτυπου στην φύση (πχ συλλογή ξεχασμένων σκουπιδιών από άλλους).
Ειδικά όταν βρίσκεστε εντός εθνικού δρυμού απαγορεύεται η ρήξη οποιοδήποτε (οργανικού και μη) απορρίμματος.
Αποφεύγετε την δημιουργία φωτιάς καθώς και την ρίψη οποιοδήποτε αντικειμένου (τσιγάρο, σπίρτο, αναπτήρα κλπ.) που μπορεί να προκαλέσει φωτιά άμεσα ή σε δεύτερο χρόνο.

Η επίσκεψη στην φύση είναι για πολλούς μια ευκαιρία να απολαύσουν την ησυχία και την ομορφιά της φύσης. Για αυτό σεβόμαστε τους υπόλοιπους ταξιδιώτες και τους φυσικού κατοίκους της περιοχής (άγρια ζώα και ανθρώπους).

Κάθε δράση που διοργανώνουμε προσπαθεί να συμβάλει στην υποστήριξη περιοχών που εργάζονται να αναπτύξουν ένα μοντέλο τοπικής αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης.

☎️Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
τηλεφώνου +30 6949 650 300 (viber + whatsapp)
στο email: info@traceyoureco.gr

Έτοιμοι για την εμπειρία;

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

Τι να πάρω μαζί μου στην πεζοπορία;

Κάπου εδώ συγκεντρώσαμε τα πιο απαραίτητα αντικείμενα για να έχεις μαζί σου στις εξορμήσεις μας.

Ποια είναι τα επίπεδα δυσκολίας;

Ο Βαθμός δυσκολίας πεζοπορίας επηρεάζεται από την φυσική κατάσταση, τις συνθήκες και τον εξοπλισμό σας.

Δείτε τους όρους χρήσης.

Πριν από κάθε εκδρομή συμπληρώνετε την φόρμα της υπεύθυνης δήλωσης με την αποδοχή των όρων.

ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6949 650 300
ή στο emai: info@traceyoureco.gr