10-18/8/19 Cross-country hiking, Montenegro_Albania -Πεζοπορία

Hiking Montenegro & Albania __ ENGLISH BELOW

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τις Δειναρικές Άλπεις σε μια μοναδική πεζοπορική εμπειρία, διασχίζοντας την βόρεια Αλβανία προς το Μαυροβούνιο.
Οι Δειναρικές Άλπεις, γνωστές για το άγριο τοπίο που προσφέρουν στον πεζοπόρο, θα μας δείξουν γιατί οι Ρωμαίοι έκανα περισσότερο από 3 αιώνες να κατακτήσουν τους τοπικούς πληθυσμούς.

Το ταξίδι μας ξεκινάει και ολοκληρώνεται στα Τίρανα της Αλβανίας, όπου η ομάδα του Trace Your Eco καλοδέχεται τους συμμετέχοντες του μοναδικού αυτού πεζοπορικού ταξιδιού.

Η πεζοπορία μας, ξεκινάει από την περιοχή του εθνικού πάρκου Valbona της Αλβανίας στο βόρειο τμήμα της χώρας,

και συνεχίζοντας προς το Theth περνάει μέσω διάσχισης των ορεινών όγκων των συνόρων προς το Μαυροβούνιο.

Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την ποικιλία της φύσης αλλά και της τοπικής κουλτούρας.

Αλπικές λίμνες, όπως η Bjelasica και οι ψηλές κορυφές του Komovi, το εθνικό πάρκο Biogradska Gora θα μας δώσουν μοναδικές εικόνες.

 

 

Τι να πάρω μαζί μου στην πεζοπορία;

Κάπου εδώ συγκεντρώσαμε τα πιο απαραίτητα αντικείμενα για να έχεις μαζί σου στις εξορμήσεις μας.

Ποια είναι τα επίπεδα δυσκολίας;

Ο Βαθμός δυσκολίας πεζοπορίας επηρεάζεται από την φυσική κατάσταση, τις συνθήκες και τον εξοπλισμό σας.

Δείτε τους όρους χρήσης.

Πριν από κάθε εκδρομή συμπληρώνετε την φόρμα της υπεύθυνης δήλωσης με την αποδοχή των όρων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα

10/8 Σάββατο 1η ημέρα.

Άφιξη στα Τίρανα. Η ομάδα μας θα συγκεντρωθεί και με mini Bus θα μεταφερθούμε για να πάρουμε το καράβι και να διασχίσουμε την εκπληκτική και εντυπωσιακή Λίμνη Κομάν !

Ένα μοναδικό μνημείο της φύσης όπου και θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε μοναδικά τοπία!!
Μετάβαση στην Valbone όπου θα είναι και η πρώτη νύχτα μας. Το βράδυ, όλοι μαζί θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια επισκόπηση της εκδρομής.

11/8 Κυριακή 2η ημέρα.

Σήμερα μεταβαίνουμε πεζοπορώντας προς το χωριό Theth.

Ύστερα από ένα καλό πρωινό, φορτώνουμε το δεύτερο μας σάκο στα μουλάρια και ξεκινάμε για την διάσχιση του ορεινού όγκου, οδεύοντας δυτικά. Στην πορεία θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε ένα μοναδικό τοπίο, καθώς οι περιοχές είναι ένα από τα εθνικά πάρκα της ευρύτερης περιοχής. Όπως θα διαπιστώσουν οι πεζοπόροι η περιοχή διατηρεί τον αυθεντικό της χαρακτήρα.

Το απόγευμα θα φτάσουμε στο χωριό όπου και θα τακτοποιηθούμε στον ξενώνα μας. Θα έχουμε την ευκαιρία και πάλι να γευτούμε τοπικές γεύσεις και προϊόντα που παράγονται από τους ντόπιους.

12/8 Δευτέρα 3η ημέρα.

Τα βουνά γύρω από το Theth είναι οι νοτιότερες απολήξεις των Άλπεων. Εδώ θα εξερευνήσουμε τοπικές διαδρομές μέσα στα καταπράσινα αλλά και άγρια τοπία της περιοχής.

Η περιοχή βρίσκεται εντός μια μεγάλης κοιλάδας με νερά και καταρράκτες. Σήμερα θα πεζοπορήσουμε γύρω από το Theth και θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό καταρράκτη της Γκρούνας.

Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και με τους ντόπιους και να μάθουμε ιστορίες της περιοχής.

13/8 Τρίτη 4η ημέρα.

Ξεκινάμε την ημέρας μας με ένα καλό πρωινό και ετοιμαζόμαστε για την πεζοπορία μας προς το Μαυροβούνιο.
Σήμερα τελικός μας προορισμός είναι το χωριό Vusanje.

Φορτώνουμε τα δεύτερα σακίδια στα μουλάρια και ξεκινάμε όλοι μαζί για την διάσχιση.
Η διαδρομή ξεκινάει παράλληλα με το ποτάμι και σιγά σιγά αρχίζει και ανεβαίνει υψόμετρο. Κινούμαστε στο μονοπάτι που συνδέει τις δύο χώρες.

Πίσω μας έχουμε μια μοναδική θέα της κοιλάδας. Στα μέσα περίπου της διαδρομής συναντάμε αλπικές λίμνες, κρυμμένες μέσα σε απόκρημνα βουνά.
Η πορεία μας συνεχίζει και μέσα από τους ορεινούς όγκους περνάμε στο Μαυροβούνιο και κατηφορίζουμε για προς το χωριό Vusanje.

Στο τέλος του μονοπατιού χαιρετάμε τον συνοδό μας από την Αλβανία και μεταφερόμαστε με λεωφορείο στο χωριό, όπου θα τακτοποιηθούμε στον ξενώνα μας. Στην διάρκεια του βραδινού, θα συζητήσουμε πλέον την εμπειρία μας μέχρι τώρα και θα δούμε ξανά το πρόγραμμα για τις υπόλοιπες πλέον ημέρες στο Μαυροβούνιο.

14/8 Τετάρτη 5η ημέρα.

Σήμερα θα πεζοπορήσουμε την περιοχή της Mokra.
Το πρωινό μας πλούσιο με τοπικά προϊόντα και ετοιμαζόμαστε για μια μοναδική ημέρα. Η περιοχή είναι άγνωστη σε πολλούς αλλά είναι μια από τις πιο όμορφες. Η περιοχή έχει αρκετά άγρια ζώα όπως αρκούδα, λύκο και αγριοκάτσικα.
Θα περάσουμε και από τις θερινές κατοικίες των βοσκών, Montenegrin katun.
Μια γεμάτη πεζοπορική ημέρα (8+ώρες) με 12χλμ και 900 υψομετρική διαφορά.
Στο τέλος επιστροφή στο κατάλυμα μας για ξεκούραση και το βραδινό μας γεύμα.

15/8 Πέμπτη 6η ημέρα.

Πλέον στην καρδιά της εξόρμησης και θα συναντήσουμε σήμερα την μοναδική αλπική λίμνη Bjelasica.
Μετά το καθημερινό μας πρωινό, επιβιβαζόμαστε το λεωφορείο μας και μεταφερόμαστε με σκοπό να επισκεφθούμε τις λίμνες. Ανάλογα με την ομάδα, υπάρχει και η δυνατότητα να ανέβουμε στην ψηλότερη κορυφή 2139μ. Αν αντέχετε το κρύο νερό, φέρτε και το μαγιό σας μαζί για μια βουτιά στην λίμνη.
Θα πεζοπορίσουμε τουλάχιστον 5-6 ώρες και 560μ υψομετρική διαφορά.
Το βράδυ στην περιοχή Komovi θα απολαύσουμε ένα ακόμη δείπνο με παραδοσιακά προϊόντα.

16/8.Παρασκευή 7η ημέρα.

Μια ημέρα πρόκλησης. Μπροστά μας θα είναι η κορυφή Komovi, με 1600μ συνολική ανάβαση από το σημείο εκκίνησης που είναι στα 950μ.
Η διαδρομή έχει μεγάλη ποικιλία σε έδαφος μαλακό και πετρώδες και υπέροχη θέα της ευρύτερης περιοχής. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τόσο ενδημικά φυτά αλλά και ζώα όπως αετούς και αγριοκάτσικα. Συνολικά θα πεζοπορήσουμε 15χλμ.

17/8. Σάββατο 8η ημέρα

Η εβδομάδα έχει σχεδόν περάσει και στον δρόμο για την Podgorica, θα επισκεφθούμε το πανέμορφο πάρκο Biogradska Gora, ένα από τα παλαιότερα πάρκα (1878).
Στην καρδιά του πάρκου υπάρχει η λίμνη που δημιουργεί μοναδικές συνθήκες για πλούσια βλάστηση και μια μεγάλη ποικιλία μανιταριών.

Το απόγευμα μένουμε στην Podgorica στο ξενοδοχείο μας. Αφού τακτοποιηθούμε στα δωμάτια μας, θα μεταβούμε όλοι μαζί σε παραδοσιακό εστιατόριο για ένα όμορφο βραδινό γεύμα και να συζητήσουμε την εβδομαδιαία μας εμπειρία.

18/8.Κυριακή 9η ημέρα.

Τελευταία ημέρα σήμερα και η επιστροφή μας με λεωφορείο στα Τίρανα.

 

Η αξία συμμετοχής ανά άτομο είναι 850 ευρώ.

Περιλαμβάνει

1] Διανυκτερεύσεις 8 ημερών με πρωινό. Ανάλογα το σημείο είτε σε ξενοδοχεία είτε σε τοπικά καταφύγια και ξενώνες, και μεσημεριανό την δεύτερη μέρα στο Μαυροβούνιο.
2] 1 τοπικό συνοδό σε κάθε χώρα (Μαυροβούνιο, Αλβανία).
3] έμπειρο στέλεχος του Trace με εμπειρία και γνώση πεζοπορίας και εκτός Ελλάδος, με πιστοποίηση πρώτων βοηθειών[θα υπάρχει πλήρες φαρμακείο μαζί μας].
4] Τις τοπικές μεταφορές όπως αναφέρεται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα.
5] Ομάδα υποστήριξης με αυτοκίνητα και μουλάρια για την μεταφορά των έξτρα σακιδίων μας από περιοχή σε περιοχή.
[Σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να ξεκουραστεί κάποια ημέρα θα έχει την δυνατότητα να μετακινηθεί με το αμάξι υποστήριξης και να περιμένει την ομάδα στον επόμενο σταθμό διαμονής!] .
6] Το συντονισμό, την διοργάνωση και την υποστήριξη από το Trace Your Eco.
7] Βίντεο και φωτογραφική κάλυψη ολόκληρης της διάσχισης [μπορείτε να μας ζητήσετε το υλικό αυτό].
8] Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης.
9] τις άδειες εισόδου/μετακίνηση μεταξύ των δύο χωρών.
10] τα έξοδα πλοίων στην Αλβανία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ελέγξουν εάν χρειάζονται ειδική VISA εισόδου στις χώρες Αλβανία ( http://punetejashtme.gov.al/en/regjimi-i-vizave-per-te-huajthttp://punetejashtme.gov.al/wp-content/uploads/2018/11/3-visa-regime-for-foreign-citiznes-01.11.2018.pdf ) και Μαυροβούνιο ( http://www.mvp.gov.me/en/sections/consular-affairs/visa-regimes-for-foreign-citizens/ )

Απαραίτητος εξοπλισμός για το Trekking

1) Ορειβατικό μποτάκι [ημιάκαμπτο] .
2) Κατάλληλος ρουχισμός θερινής πεζοπορίας: διαπνέον μπλούζες και κάλτσες, παντελόνι (κατά προτίμηση διαιρούμενο), αντιανεμικό/αδιάβροχο jacket, καπέλο/γυαλιά ηλίου (και αντηλιακή κρέμα), επιπλέον ρουχισμός [ισοθερμικά- μπλουζάκια διαπνέον για τον ιδρώτα-φούτερ-φλις για το βράδυ].
3] Ορειβατικό σακίδιο 20-30 λίτρων για τις πεζοπορίες μας και ένα μεγάλο σακβουαγιάζ για τα υπόλοιπα μας ρούχα που θα μεταφέρονται με το όχημα υποστήριξης. ΠΡΟΣΟΧΗ: τα επιπλέον ρούχα θα πρέπει να είναι όλα σε μια ΜΟΝΟ τσάντα και όχι σε πολλές μικρές/μεγάλες. Οτιδήποτε εξτρά που θα δημιουργήσει την ανάγκη για περισσότερα μέσα μεταφοράς των (μουλάρια) θα επιβαρύνει τον συμμετέχοντα).
4] Υπνόσακος (Εάν το επιθυμεί κάποιος, δεν είναι απαραίτητο, υπάρχουν στα καταλύματα τα απαραίτητα).
5) Ράβδοι στήριξης (Μπατόν).
6) Υδροδοχείο χωρητικότητας 2lt.
7) Φακός κεφαλής.
8] Δεύτερο ζευγάρι παπούτσια για το Trekking σε περίπτωση που χρειαστούν.
9] Σνάκ [Μπάρες ενέργειας -παστέλια-αποξηραμένα φρούτα-ξηρούς καρπούς].
10] παντόφλες-είδη υγιεινής.

Πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων:

Η συμμετοχή διασφαλίζεται με προκαταβολή αντίστοιχη με το 50% του συνολικού ποσού, ενώ η εξόφληση θα γίνεται το αργότερο με την άφιξη στην αφετηρία.
Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής, η προκαταβολή θα επιστρέφεται με βάσει τους παρακάτω κανονισμούς. Για ακυρώσεις:
–  πριν την 1η Ιουνίου γίνεται πλήρης επιστροφή της προκαταβολής.
–  μεταξύ 1η Ιουνίου και 1η Ιουλίου παρακρατείτε το 40% του συνολικού ποσού της εκδρομής.
–  πέραν της 1ης Ιουλίου δεν γίνονται επιστροφές στο ποσό προκαταβολής. (σε περίπτωση που είχε εξοφληθεί όλο το ποσό ως 20η Ιουλίου παρακρατείτε 75% του συνολικού ποσού της εκδρομής).
–  πέραν της 20ης Ιουλίου δεν γίνονται επιστροφές οποιουδήποτε ποσού.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να τακτοποιήσουν την οριστική εγγραφή τους καταβάλλοντας την προκαταβολή στον παρακάτω λογαριασμό τραπέζης.
Αριθμό λογαριασμού 6667140723874
IBAN GR 7901716670006667140723874
Τράπεζα Πειραιώς[δικαιούχος Trace Your Eco]

Λόγω περιορισμένων θέσεων [10 άτομα] καλό θα είναι να δηλώσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας!!!

Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί αν συντρέχουν λόγοι ασφάλειας της πεζοπορικής μας ομάδας ή λόγω καιρικών συνθηκών. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στις οδηγίες του αρχηγού-συνοδού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για τη συμμετοχή του στην εκδρομή.

Οι συμμετέχοντες επιτρέπουν να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες και βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της εκδρομής, για προωθητικούς και διαφημιστικούς λόγους.

Επίσης συναινούν στη συλλογή, καταχώριση και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων του που έχουν ζητηθεί, με σκοπό την άρτια παροχή υπηρεσίας από το Trace Your Eco και την ενημέρωση για επόμενες οργανωμένες εκδρομές και δραστηριότητες. Όλα τα δεδομένα διατηρούνται με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια, ενώ κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να ζητήσει άμεσα τη διακοπή συγκέντρωσης των προσωπικών δεδομένων του, καθώς και την οριστική διαγραφή όσων έχουν συγκεντρωθεί από το Trace Your Eco.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Email: info@traceyoureco.gr
Tηλ 6949650300

#hiking #trekking #mountaineering #alps #montenegro #crosscountry #nature #mountains

########## ENGLISH BELOW ########

Hiking Montenegro & Albania

Join us in discovering Dinaric Alps on a unique hiking experience , crossing the northern part of Albania towards Montenegro.
The Dinaric Alps are known for the wild landscape that is offered to the hiker and will show us why the Romans needed more than 3 centuries to conquer the local populations.

Our journey starts and completes at Tirana of Albania, where the team of Trace Your Eco welcomes all participants.

 The hiking experience starts at the national park of Valbona at the northern part of Albania,

and continues to Theth and continues through the border and crossing the mountains to Montenegro.

We will have the opportunity to experience the variety of nature and the local culture. Alpine lakes as Bjelasica , the high summits of Komovi and the national park of Biogradska will give us unique images.

 

Our detailed program:

10/8 Saturday 1st day.

Arrival to Tirana. Our team gathers and is transferred with buses to Valbone where will be our first night.
On the way (estimated around 5 hours) we will have the opportunity to pass from beautiful lakes and mountains where will have the opportunity to have our photos.
In the evening, we shall review all together the plan for the upcoming week.

11/8 Sunday 2nd day.

Today we hike towards Theth.
After a nice breakfast, we load our second bags on the mules and we start hiking over the mountains heading west. On the way we shall have the opportunity to enjoy the landscape, which is one of the national parks of the area. As we shall discover, that these are preserve well the authenticity of the local area.
Late afternoon, we shall arrive to Theth and we settle to our guesthouse. We shall have the opportunity to have a nice dinner and taste local food, with ingredients made by the locals.

12/8 Monday 3rd day.

The mountains around Theth are the southern ends of the Alps. Today, we get the opportunity to hike local routes within the green areas and wild landscapes.
The area is in a big valley with a river and waterfalls. We hike around Theth and we visit some waterfalls and small bridges. We shall have the opportunity to discuss with locals, learn about the history of the area.

13/8 Tuesday 4th day.

The day starts with a good breakfast we then get ready to hike towards Montenegro. Today our final destination is the village Vusanje. After loading our secondary bag to the mules, we start our cross country hike.
The route starts by the river and keep slowly ascending through the forest. We are on the path that connected always the two countries through the mountains. Behind us is a magnificent view of the valley.
At about half distance, we meet the alpine lakes of the area, surrounded by mountains.
The path keeps on through the mountainous area and enter to Montenegro. Our descending will lead us to a place where we meet the bus that will take us to the village. We greet our guide from Albania as all together we start for Vusanje.
At our guesthouse, we settle in our rooms and prepare for a nice dinner. There we can review the up to the point experience and plan for the following days in Montenegro.

14/5 Wednesday 5th day.

Today we hike in the area of Mokra.
After a reach breakfast with local products, we prepare for a unique day. The region is not know to many. Several wild animals live in the area, like bear, wolves and wildgoats. On our hike we shall pass from an authentic Montenegrin katun, summer home of shepherds.
A full day of hiking (8+hours) with around 12km and 900m dif.altitidute.
In the late afternoon we return to tour guesthouse for relaxation and a nice dinner.

15/8 Thursday 6th day.

We are already in the heart of our journey and we meet the unique alpine lake Bjelasica.
After a nice breakfast, we board on our bus and are transferred to hike towards the lakes. Depending on the team we may have the opportunity to hike to the highest summit of 2139m. If you like cold waters, bring your swimming suites too for a swim in the lakes.
We will have at least 5-6hours and 560m dif.altitude.
In the evening we will be at the area of Komovi, and enjoy also a nice dinner.

16/8 Friday 7th day

A challenge day. We have ahead of us the summit of Komovi, with 1600m total ascending from our starting point at 950m.
The route has a variety on path ways, soft and rocky, with magnificent view of the area. We will have the opportunity to see endemic plants, eagles and wildgoats. We will hike around 15km.

17/8 Saturday 8th day.

Our week is almost complete and on the road to Podgorica we will visit the magnificent park of Biogradska Gora, one of the oldest parks (1878).
The lake creates a special local environment rich of plants and conditions for several species of mushrooms.
In the afternoon we shall be in Podgorica, and we settle in our hotel.
In the evening we shall dinner in a traditional restaurant, review our experience and conclude this nice trip.

18/8 Sunday 9th day.

Our last day today and we return with our bus to Tirana.

 

The value of participation per person is 850euros.

It includes

1] 8 nights with breakfasts, either in the hotels of hiking huts or relevant accommodation organized and lunch on the 2nd day in Montenegro.
2] 1 local guide for each country (Montenegro, Albania).
3] an experienced guide from Trace in Greece and abroad and skills on first aid (will also have a complete first aid kit).
4] local transports as mentioned in the detailed program.
5] supporting team with cars and mules to transport the extra luggage from one area to another.
[In case anyone would like to rest for a day during the journey can be transported with the supporting car and wait the team at the arrival point].
6] to organization and coordination of the journey by Trace Your Eco.
7] Video and photos taken during the journey (you can later ask then from us).
8] a souvenir T-shirt .
9] permits for entry/cross over between the two countries.
10] transport feed for the boats of Albania.

BEWARE: the participants are responsible to verify whether they need special VISA permit to enter the countries of Albania (http://punetejashtme.gov.al/en/regjimi-i-vizave-per-te-huajthttp://punetejashtme.gov.al/wp-content/uploads/2018/11/3-visa-regime-for-foreign-citiznes-01.11.2018.pdf) and Montenegro ( http://www.mvp.gov.me/en/sections/consular-affairs/visa-regimes-for-foreign-citizens/).

Necessary equipment for the Trekking

1) Hiking boots .
2) Appropriate clothing for summer hike, breathable shirts, socks, trousers, windproof/rain jacket, hat, sun glasses and cream. Extra clothing – thermal, shirts -warmer cloths for the night.
3) Hiking backpack 20-30 liters for the hiking days and a bag for your rest of clothing that will be transferred each day.
BEWARE: all of your extra clothing MUST fit in ONE bag and not in many or small ones.Any extra need that may be created for extra mules of cars due to extra bags will be charged extra to the respective people.
4) Sleeping bag (only if one would like to have one. All places we stay have the necessary equipment).
5) Trekking pole.
6) Bottle of water 2lt.
7) Head light.
8) Second pair of hiking shoes in cases of necessity.
9) Snack (energy pars, dried food) for the hike.
10) Your personal hygienic equipment.

Booking and Cancellation policy

The participation is secured with the payment of a booking fee of 50% of the total value, while the remaining can be paid at the latest at the 1st day of the journey.
In case of cancellation of participation the booking fee is returned based on the following rules. For cancellation:
–  before 1st June the fee is fully refunded.
–  between 1st June and 1st July, the 40% of the total value of the journey is withhold.
–  after 1st July the booking fee is not returned. (in case you had paid the entire value, then up to 20th July the 75% is withhold).
–  after 20th July no refund is possible.

Those interested to participate must deposit the booking fee at the bank account
IBAN GR 7901716670006667140723874
Pireus bank[beneficiary Trace Your Eco]

Due to limited availability (10 people) you should book your place as soon as possible.

The program may be altered in case of safety or the hiking team or due to weather conditions. The participants are obliged to follow the instructions of the team leader during the entire duration of the journey. Each participant had his/her own exclusive and full responsibility for the participation to this journey.

Participants allow Trace Your Eco to use any photos and videos taken during the trip for promotional/marketing actions.

They also consents in the collection and storage of personal data that will be asked and used for the well-organized services and for future communications. All data are stored securely. In case someone wants their data to be removed after the completion of the event, needs to get in contact with Trace Your Eco and inform about their request.

For more information
Email: info@traceyoureco.gr
mobile +30 6949650300

Έτοιμοι για την εμπειρία;

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

Πώς συμμετέχω

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να τακτοποιήσουν την εγγραφή τους καταβάλλοντας όλο το ποσό στον παρακάτω λογαριασμό.

Αριθμό λογαριασμού 6667140723874

IBAN GR 7901716670006667140723874

[ΔικαιούχοςTrace Your Eco] τράπεζα Πειραιώς Στην κατάθεση να βάλετε το όνομα σας και την εκδρομή!

Παρακαλούμε πριν κάνετε την κατάθεση καλέστε μας για να μας ρωτήσετε εάν υπάρχουν θέσεις για να σας γράψουμε στην λίστα συμμετοχής!

Σε περίπτωση που κάνετε κατάθεση ηλεκτρονικά από διαφορετική τράπεζα μας παρακρατούν εμάς το ποσό τον 3 ευρώ το οποίο θα πρέπει να μας επιστραφεί από εσάς!

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας;

Καλό ζευγάρι παπούτσια για περπάτημα, [Ορειβατικά μποτάκια η πολύ καλά αθλητικά παπούτσια] μικρό σακίδιο για προσωπικά αντικείμενα στις πεζοπορίες μας, μια φανέλα για να αλλάξετε, αδιάβροχο μπουφάν, καπέλο, μπουκάλι νερό 1. λίτρο, μπατόν [μπαστούνια], κάποιο σνακ για ενέργεια [παστέλι, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα μπάρα ενέργειας-σοκολάτα, φωτογραφική μηχανή, όρεξη για περπάτημα και καλή διάθεση!

Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί αν συντρέχουν λόγοι ασφάλειας της πεζοπορικής μας ομάδας ή λόγω καιρικών συνθηκών.

Επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης γίνονται 3 μέρες νωρίτερα.
Σε διαφορετική περίπτωση ούτε επιστρέφονται, ούτε συμψηφίζονται με επόμενη εκδρομή.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα.
Χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας για να προσαρμόζουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις, να παρέχουμε τις λειτουργίες κοινωνικών μέσων και να αναλύουμε την επισκεψιμότητά μας κ.λπ.
Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε για τη χρήση αυτής της τεχνολογίας σε ολόκληρο τον ιστό. Διαβάστε τους λεπτομερείς όρους μας στη διεύθυνση: Περισσότερες πληροφορίες.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close